Logo Prik & Proost

8 februari 2024 - VOL!

Geniet op 8 februari van het Leimuids Onderonsje bij Prik & Proost met een heerlijk 3-gangenmenu voor €34,50 per persoon. Reserveer snel, want er zijn slechts 60 plekken beschikbaar!

3-gangenmenu

  • Shared voorgerecht bestaande uit een assortiment van vis-, vlees- en vegetarische gerechtjes.

  • Hoofdgerecht: Surf & Turf, met een malse rundersteak van de Green Egg en gamba piri piri. Mocht u een voorkeur hebben voor alleen vis, vlees, of vegetarisch, laat het ons dan even weten.

  • Grand dessert met diverse verrukkelijke zoetigheden om te delen.

Hoe lang nog?

Dagen
Uren
Minuten
Ook deze editie was weer een groot succes! Hou ons in de gaten voor volgende edities!

Contact

Reserveren

Prik & Proost

Meer over Prik & Proost

Na 20 jaar ervaring in de horeca in binnen- en buitenland en na vele reizen over alle continenten waarin eten en drinken een rode draad is geweest werd het tijd om van al deze avonturen, smaken en belevingen hun eigen concept te creëren. Een droom die werkelijkheid wordt, hun eigen restaurant in Leimuiden. Prik & Proost!
Een concept waarin lekker eten en drinken centraal staat maar waarin beleving, gastvrijheid en genieten bovenaan staan. Overal waar ze kwamen gingen ze op zoek naar de eet- en drinkgewoontes van de lokale bevolking en de combinatie hiervan. Welke ingrediënten gebruiken ze? Hoe wordt het bereid? Wanneer en hoe wordt het geconsumeerd? En met wie? Waar je ook ter wereld komt overal wordt gegeten en gedronken. Dag in dag uit. Dit hebben we nodig om te groeien, aan te sterken en te overleven. Overal op een andere manier, met andere smaken, andere ingrediënten, andere gewoontes en andere recepten. Sommige al duizenden jaren oud.