Over ons

Leimuids Onderonsje

Waarom dit initiatief?

Waarom niet? Omdat we lokale smaken en verbindingen belangrijk vinden! We willen onze dorpssmaak vieren en de lokale restaurants in de schijnwerpers zetten. Het is gewoon een toffe manier om samen te komen, te genieten en onze lokale gemeenschap te steunen!

Het concept

Het concept is simpel. Elke maand bij een ander lokaal restaurant uit Leimuiden. Een overheerlijk menu voor een vaste prijs. Er zijn bij elk restaurant maar een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar dus reserveren is belangrijk. Iedereen is welkom, of je nu alleen komt, met een paar vrienden, buren of zelfs met de hele familie. Het draait allemaal om gezelligheid en verbinding!

Wie doen er mee?

Een initiatief van restaurants uit Leimuiden om te genieten van de smaken en gezelligheid uit ons dorp! Elke maand bij een ander lokaal restaurant!

Wie zijn wij?

Marcel van Bruggen

BL'er (Bekende Leimuidenaar)

Sjaak & Joke Keijzer

Partycentrum Keijzer

Mark van Veen

Prik & Proost

Michel van Diemen

BIJ René

Wat wil je weten?

Veelgestelde vragen

We heten niet alleen Leimuidenaren van harte welkom, maar het zou toch extra gezellig zijn als uiteindelijk alleen onze lokale gezichten de tafels vullen.

Reserveren is eenvoudig. Bij Partycentrum Keijzer kun je eenvoudig bellen naar 0172 – 50 81 88. Bij Prik & Proost en BIJ René kun je reserveren via onze website van Leimuids Onderonsje of eenvoudig via hun eigen websites.

Bij elke ‘bijeenkomst’ heeft het restaurant de vrijheid om iets extra’s te organiseren voor, tijdens of na de maaltijd. Dit kan variëren van een bingo, een quiz tot live-muziek. Is er dan altijd iets extra’s? Nee, dat niet.

Ja, de kosten omvatten een vaste menuprijs, meestal rond de 34,50 euro. Deze prijs kan echter variëren, aangezien de deelnemende restaurants dit zelf kunnen bepalen. Bovendien zijn drankjes niet inbegrepen en dienen apart te worden betaald.
Nee, het enige wat telt is je liefde voor lekker eten en gezelligheid!

De capaciteit van elk restaurant is anders. Bij Partycentrum Keijzer kunnen er gemiddeld 40 mensen komen, Prik & Proost 60 en bij BIJ René 80.