Logo Partycentrum Sjaak Keijzer

7 januari 2024 - VOL!

Geniet op 7 januari van het Leimuids Onderonsje bij Partycentrum Keijzer met een heerlijk stamppotbuffet met diverse stamppotten voor €34,50 per persoon. Reserveer snel, want er zijn slechts 40 plekken beschikbaar!

Hoe lang nog?

Dagen
Uren
Minuten
Ook deze editie was weer een groot succes! Hou ons in de gaten voor volgende edities!

Reserveren

Reserveren bij Partycentrum Keijzer? 1 telefoontje is genoeg!
Partycentrum Sjaak Keijzer

Meer over Partycentrum Keijzer

Keijzer bestaat sinds 1850. Sjaak en Joke zijn de 4de generatie eigenaars en worden ondersteund door een vast team van medewerkers. Het partycentrum staat 7 dagen per week tot uw beschikking. Terwijl de Biljartzaal en het Café zes dagen per week vanaf 09.00 uur geopend zijn.
Het café, gelegen aan Dorpsstraat 30, heeft een opvallend terras met picknicksets. Achter het café bevinden zich een serre en zaal die een eigentijdse uitstraling hebben, met veel licht en openheid, en daarachter is parkeergelegenheid. Op de eerste verdieping is er een biljartzaal met zeven biljarts, inclusief twee matchtafels, allemaal vervangen door Gabriels tafels sinds augustus 2014. Ze bieden catering, inclusief een bar, tap, dranken en warme en koude gerechten. Diverse verenigingen uit de regio hebben hun thuis gevonden bij Keijzer, waaronder Stichting Bonaken Nederland, die het Open Nederlandse Kampioenschap Bonaken organiseert bij Partycentrum Keijzer.